A inceput o noua editie a programului „Saptamana prevenirii criminalitatii”

A inceput o noua editie a programului „Saptamana prevenirii criminalitatii”

Luni, 02 octombrie 2017, in incinta Muzeului de Arta Contemporana din cladirea Palatului Parlamentului, a avut loc lansarea oficiala a evenimentului national „Saptamana prevenirii criminalitatii”, editia a XIII-a.

La manifestare au participat: chestorul de politie Dragos-Orlando Nicu, director general al Politiei Capitalei si parteneri din societatea civila.

Activitatea a inceput cu un moment sustinut de elevii Colegiului Economic Viilor, pe tema „Siguranta alimentatiei OK”.

Apoi, in cadru festiv, a fost prezentat nr. 8 al revistei „Prevenirea Criminalitatii – Buletin de Bucuresti” si s-a dat startul in „Olimpiada Sigurantei 2017”.

Au fost prezentate rezultatele proiectului „Fan Gandirefresh” si a Scolii Preventive de Vara, in cadrul careia 25 de liceeni au invatat de la specialisti despre siguranta in mediul on-line, au creat un vlog pentru comunicarea preventiva cu adolescentii si au dezvoltat o aplicatie on-line care testeaza vulnerabilitatea personala pe net.

Directorul general, chestorul de politie Dragos-Orlando Nicu, a premiat cei mai buni parteneri 2017. Acestia au sustinut rolul pozitiv pe care il are Prevenirea in societate si si-au manifestat in continuare sustinerea.

Marti, 03.10.2017, va avea loc intalnirea specialistilor din politie cu consilierii scolari, pe tema prevenirii cyberbullyingului, incepand cu ora 10.00, la Colegiul National „Matei Basarab”.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s