A inceput a IX-a editie a campaniei „Te Asteptam in Librarie”

A inceput a IX-a editie a campaniei „Te Asteptam in Librarie”

Aflata la jumatatea perioadei de desfasurare, campania cu acoperire nationala „Te asteptam in librarie!”, initiata de EDITURA HERALD, va pregateste noi evenimente culturale menite sa evidentieze importanta librariilor ca spatii culturale vii, deschise si interactive.

Prin sloganul acestei editii, „Carti deschise pentru minti deschise”, campania este construita ca un demers coerent si consecvent prin care EDITURA HERALD, alaturi de partenerii sai, urmareste cresterea motivatiei pentru lectura si consolidarea librariei traditionale ca loc privilegiat de intalnire cu universul cartii.

Librarii din cele peste 150 de librarii partenere si-au asumat responsabilitatea acestui demers si se implica activ pentru valorificarea tuturor oportunitatilor pe care campania „Te asteptam in librarie!” le ofera.

 

In perioada urmatoare, Editura Herald se pregateste pentru 15 octombrie, cand, in libraria Humanitas Cismigiu din Bucuresti, va avea loc evenimentul „Fii constient de ceea ce conteaza! Despre viata sociala si emotionala a copilului tau”.

Apoi, va urma tot in Bucuresti pe 24 octombrie, la libraria Carturesti Verona, evenimentul ce va incerca sa ofere o imagine cat mai fidela a conceptului de mindfulness, intitulat: „Arta de a trai constient”.

Astfel, pana pe 1 noiembrie 2017, cititorii sunt asteptati sa descopere cele 30 de titluri aflate in promotie si sa participe la urmatoarele evenimente. Pentru a sublinia profilul nostru editorial, am ales in acest an titluri semnificative din domenii, precum: mindfulness, spiritualitate, parentaj, stiinta, psihologie, filosofie, dezvoltare personala. Mentionam doar cateva titluri de carti care ar putea determina cititorii sa calce pragul librariilor partenere: Mindfulness zi de zi, de Jon Kabat-Zinn, Actioneaza cu dragoste, de Russ Harris, Bebelusul meu intelege tot, de Aletha Solter, Psihoterapie jungiana, de Michael Fordham, Peripetiile lui Nastratin Hogea, Duh si contemplatie, de Alan Watts, Viata mea, de Charles Darwin, in colectia Autobiografia, Piatra filosofala, de Israel Regardie si multe altele.

Platforma campaniei – www.teasteptaminlibrarie.ro – face o prezentare ampla a cartilor, evenimentelor desfasurate, precum si a librariilor implicate, an de an, in succesul campaniei.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s