Importanta iridologiei

Pentru a ne evalua starea de sanatate, ne putem ajuta de iridologie, aceasta terapie alternativa care foloseste irisul drept harta a organismului. Iridologia sustine ca fiecare organ si sistem al organismului este proiectat la nivelul celor doua irisuri, asa cum stim ca se intampla si cu zonele din palme si talpi. Insa, acest lucru nu inseamna ca doar prin analiza irisului poate fi identificata o boala sau se poate pune un diagnostic.

In schimb, iridologia ne ajuta sa identificam zonele din organismul nostru, unde mai este nevoie sa lucram pentru ameliorari. Afla mai multe despre iridologie, astazi la “Traieste Sanatos cu Simona”.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s