Idei de gustari rapide pentru copii

Idei de gustari rapide pentru copii

Gustarile nu ar trebui sa lipseasca din meniul zilnic al prichindelului tau, asa ca asigura-te ca ai mereu pregatite optiuni sanatoase si variate. La Parinti de Pici, iti oferim cateva idei de gustari rapide pentru copii.

Daca ar fi sa respectam recomandarile standard, cei mici au nevoie de 3 mese principale si de 2 gustari in fiecare zi. Problema este ca nu toti prichindeii sunt de acord cu aceasta regula, unii preferand mai putine mese principale si mai multe gustari. Apoi, mai sunt situatiile in care plecati la drum in familie si programul meselor se decaleaza, asa ca trebuie sa ai la indemana niste gustari pentru copii.

Fetita noastra, de exemplu, are perioade si perioade: uneori mananca foarte bine la mesele principale, alteori trebuie sa-i ofer multe optiuni ca sa o vad multumita si sa fiu si eu, de fapt, multumita ca a mancat”, ne spune mamica Georgiana.

Astfel, ea a strans o serie de idei de gustari rapide pentru copii, sanatoase si delicioase, precum: briose sarate sau dulci, fructe crude, uscate, in compot sau sub forma de salata, iaurturi si milkshake-uri.

[Vezi si: Idei de shake-uri sanatoase]

Afla si mai multe solutii de gustari pentru copii, acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s