Idei de activitati pentru copii, cu Virgil Iantu

Idei de activitati pentru copii, cu Virgil Iantu

La Meditatii pentru parinti, Virgil Iantu a venit cu o multime de idei practice de activitati pentru copii si exemple din viata de tatic. Afla concluzia discutiei aici.

„Cred ca, pana la o anumita varsta, nici nu as da o varsta anume, cel mai important lucru pe care il poti face alaturi de copilul tau este sa te joci”, este parerea lui Virgil Iantu.

Cu alte cuvinte, sunt o multime de activitati pentru copii din care tu, ca parinte, poti sa alegi ce este mai potrivit pentru micutul tau. Insa, de cele mai multe ori, in special la varsta prescolara, copilul va avea nevoie sa ii fii alaturi.

Cum sa te joci cu micutul tau? Iata cateva idei.

Joaca integrata in activitati pentru copii

Fie ca vine copilul spre tine, fie ca tu vrei sa il implici in activitatile tale, important este sa faci din orice o joaca. Chiar si curatenia generala poate fi un concurs. De exemplu, castiga cel care gaseste cele mai multe sosete.

Pentru a te ajuta sa te obisnuiesti cu tot felul de activitati pentru copii, in diferite momente si situatii, Virgil Iantu iti lanseaza o provocare: „Pe parcursul unei zile intregi (o zi de weekend, ca sa petreci mai mult timp acasa), sa nu ii refuzi copilului atentia si sa il intrebi chiar ce vrea sa faca.” Ce zici? Accepti provocarea?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s