Iarin Constantin – Fanul pianist

„O zi obisnuita pentru mine, fie ca este in timpul anului scolar, fie in vacanta, incepe si se termina cu Itsy Bitsy”, ne marturiseste Iarin.

In prezent, Iarin Eduard Constantin studiaza la Colegiul National de muzica George Enescu, dar cand a descoperit Itsy Bitsy FM abia era la gradinita.

Ce-i drept, la inceput, era mai timid si a trecut ceva vreme pana sa indrazneasca sa sune la emisiunile radioului preferat. „Am avut mari emotii in momentul in care am intrat pentru prima data in dialog cu voi…cred ca m-am balbait foarte tare, dar  m-ati incurajat si de atunci am devenit prieteni pe vecie!” – povesteste Iarin.

De la acel prim apel, Iarin nu s-a mai despartit de Itsy Bitsy FM. Suna cat de des putea, canta in direct, se juca impreuna cu personajele preferate si invata de la ele. Cand era bolnav, zilele parca treceau mai usor pe frecventa copilariei. De ziua lui, Itsy si Bitsy i-au fost alaturi. A participat si a castigat la o multime de concursuri si i-a intalnit pe simpaticii extraterestrii de 1 iunie, la Copiii Coloreaza Viata.

„Zi de zi copilaria mea a fost si este mai frumoasa si mai fericita stiindu-va pe voi, minunatii mei prieteni spatali”, spune Iarin.

Si nu numai el este fanul nostru, ci toata familia, de la parinti pana la bunici si verisori.

„Alaturi de voi am invatat sa apreciez mai bine bucuria in mijlocul familiei, dragostea cu care sunt inconjurat si frumusea vietii de copil”, continua el.

Acum, la scoala sa, Iarin invata sa reproduca la pian cantecele pe care le aude pe Itsy Bitsy FM si, chiar daca programul sau este incarcat, nu rateaza momentele in care ne poate asculta.

DSC05890

Multumim, Iarin, pentru gandurile frumoase!

Spiritul bun sa-ti lumineze sufletul!

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s