Hobby – un lux sau o necesitate?

Fiecare are o pasiune, ascunsa sau nu, care il face fericit. Cati dintre noi, insa, o pun in practica, sub forma unui hobby? Tu ce hobby ai?

De la dans la gatit, de la pictura la sport, de la colectii la blogging, cu totii avem o pasiune. Dar, mai des decat ne-ar placea, suntem constransi de o multime de factori, precum timpul, banii, stresul, si nu mai ajungem sa ne transformam pasiunea in hobby.

In aceasta editie a emisiunii Psihotaclale, Cristina Trepcea ne-a invitat la o discutie jucausa, despre activitatile care ne bucura mintea, trupul si sufletul.

„Unul dintre secretele oamenilor fericiti si de succes este ca au in viata lor o activitate pe care o fac doar pentru ei, in care se joaca si se bucura de ei insisi”, ne spune ea.

Asadar, hai sa vorbim despre satisfactiile pe care ni le aduc hobby-urile, despre limitarile care ne impiedica sa le facem si, bineinteles, despre ce ne pasioneaza mai mult, pe fiecare in parte.

caseta telefon anonim 2

Vrei sa asculti si alte subiecte dezbatute? Intra pe pagina Psihotaclale.


Un comentariu la „Hobby – un lux sau o necesitate?”

  1. Buna Cristina ,sunt Loredana ,te ascult cu mare drag in timp ce crosetez martisoare.Felicitari pentru tot ceea ce faci !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s