Heidi Murkoff, autoarea „Bibliei Sarcinii”, vine in Romania!

Heidi Murkoff, autoarea cartii What to Expect® When You’re Expecting (La ce sa te astepti cand esti insarcinata) vine in Romania pentru prima oara.

Evenimentul La ce sa te astepti – cu Heidi Murkoff se va desfasura la Grand Cinema & More (Sala Epika) pe 2 noiembrie, intre orele 10.00-13.00, si este dedicat tuturor parintilor si viitorilor parinti dornici sa o cunoasca pe autoarea celei mai vandute carti despre sarcina din lume.

Intalnirea cu Heidi Murkoff este organizata de Asociatia SAMAS, va fi moderata de Eli Roman (jurnalist tv si mama) si se va bucura de participarea Dr. Mihai Craiu, medic primar pediatru si fondator al Spitalului Virtual pentru Copii.

Despre Heidi Murkoff si cartea ”What to Expect® When You’re Expecting”: 

Heidi Murkoff a conceput ideea pentru cartea ”What to Expect® When You’re Expecting” (”La ce sa te astepti când esti insarcinata”) cu doar cateva ore inainte de a o aduce pe lume pe fiica ei, Emma!

”Eram o mama cu o misiune: am vrut ca alti parinti sa doarma noptile mai bine decat am dormit eu si Erik.” – spune Heidi, a carei carte a devenit ”Biblia Sarcinii” pentru femeile din intreaga lume.

La ce sa te astepti cand esti insarcinata a fost prima carte scrisa de o mama si se afla din 1990 pe lista celor mai vandute titluri, intocmita de New York Times, fiind cel mai longeviv best-seller.

Seria “What to Expect®” contine astazi 5 titluri pentru parinti si viitori parinti si doua titluri pentru prescolari, iar comunitatea din jurul platformei online What to Expect® numara peste 11 milioane de mame in intreaga lume. Heidi Murkoff este apreciata de revista TIME ca fiind intre primii 100 cei mai influenti oameni din lume.

Biletele la evenimentul ”La ce sa te astepti” – cu Heidi Murkoff pot fi achizitionate online, prin BLT.ro.

Pana pe 1 septembrie poti beneficia de oferta early bird la achizitionarea biletelor. 

Fondurile obtinute din vanzarea biletelor se directioneaza catre proiectul social CUTIA Bebelusului, desfasurat de ASOCIATIA SAMAS.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s