Hai sa ajutam cu o poveste!

Usor, usor, in pasi de dans ai fulgilor de nea si sub note de colind, ne invaluie magia sarbatorilor de iarna.

E timpul cand credem in povesti si povestile, ca niste aripi de fluturi albi, se astern pretutindeni, semanand fire de bucurie, dragoste si bunatate in sufletele tuturor. E timpul cand daruim fara a astepta ceva inapoi, pentru ca e suficient sa citim, sa simtim multumirea pe chipul celor din jur ca sa ne umple inima de beatitudine! E timpul cand lucrurile mici fac fericita o lume intreaga!

Vino pe 11 si 13 decembrie sa visezi, sa traiesti spiritul Craciunului prin ochisorii plini de pasiune, emotie si impacienta a 15 micuti din cateva centre de plasament din Bucuresti, sub coordonarea unor talentati actori ai scenei teatrului romanesc, care vor impartasi povestea lor – O adevarata poveste de Craciun!

Piesa va fi pusa pe scena Conservatorului din Bucuresti, de pe strada Poiana Narciselor 33, vineri (11 decembrie) incepand cu orele 19.30 si duminica (13 decembrie), la ora 18.00.

Pretul biletului este de 35 Ron.

Pentru mai multe detalii si rezervari poti suna la numarul 0745.793.046 sau trimite un e-mail pe adresa: contact@haisaajutam.ro si pe www.haisaajutam.ro.

Viata e un vis, pe care daca-l vedem impreuna devine realitate!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s