Hai hui în timp – acum în cinematografe!

La final de an, Vertical Entertainment aduce pe marele ecran un film pentru întraga familie: Hai hui în timp!

Producția este una de proporții, promițând să devină un succes memorabil în domeniu. Aceasta spune povestea unor copii care găsesc o metodă inedită de a călători în timp, însă ale căror planuri le sunt permanent amenințate de un cuplu de personaje negative.

Distribuția e completată de Constantin Cotimanis, Nuami Dinescu, Cosmin Seleși, Mirela Zeța, Gabi Spahiu, Manuela Ciucur, Ela Prodan, Anca Florescu, Emil Mandanac, Cristian Popa, Ionuț Grama, Mihai Marinescu, Irina Sârbu si Virginia Rogin, iar regia e asigurată de Irina Grigore. Actorilor adulți li se adaugă tinerele speranțe ale ecranului Maya-Maria Stanciu, Sophia Jambori, Tudor Moșul, Cristian Gurlui, David Hrițcu, Ilinca Dinu și Horia Rosoga.

„Filmul este ceva aparte, este un film vesel, unde se vede bucuria, inocența copiilor și puterea lor de a descoperi, dincolo de realitatea noastră, lucruri fabuloase, care ne ajută și pe noi adulții să retrăim copilăria. Prin intermediul acestui film facem pași în timp și suntem convinși că o să vă placă foarte mult”, a spus actrița Nuami Dinescu.

„Hai hui în timp” este disponibil deja în cinematografele Cinema City din toată țara și este distribuit de Vertical Entertainment.

Urmărește trailerul mai jos:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s