Hai Hui de vacanta: Spark iti propune o vanatoare de comori in natura

Chiar daca iarna nu ne rasfata mereu cu zapada si vreme de sanius, asta nu inseamna ca n-ar trebui sa ne facem timp sa iesim zilnic afara, la joaca si la plimbare. Chiar si in lipsa zapezii poti face multe activitati afara.

Spark, supereoul ecologist si iubitor de natura, crede ca, daca te imbraci suficient de gros, cat sa nu-ti fie nici prea frig, nici prea cald, poti avea parte de multa distractie afara, chiar si pe timp de iarna. Iata cum suna invitatia ei la joaca:

Natura pare mai putin colorata decat in alte anotimpuri, dar crede-ma ca ascunde multe comori. De fapt, iti propun sa te echipezi cu un saculet sau cu un cosulet si sa pornesti intr-o vanatoare de comori prin natura, in gradina sau in parcul din apropierea casei.

Priveste cu atentie in jurul tau si vei gasi o multime de comori: frunze care inca nu si-au pierdut culorile, ghinde care n-au fost gasite inca de veverite, pietricele, betisoare si crengute. E posibil sa gasesti fructe sau chiar flori curajoase, care inca nu si-au scuturat toate petalele sau carora le-au inghetat inflorite.

Bucura-te de toate comorile gasite si foloseste-le pentru a face cu ele colaje originale, care sa-ti aminteasca de aceasta perioada.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s