Hai Hui de vacanta: Itsy iti recomanda Twister

Pentru ca vacanta de iarna aduce suficient de multe zile libere cat sa petrecem cat mai mult timp de calitate in familie si cu prietenii, personajele de la Itsy Bitsy s-au gandit la o multime de jocuri si activitati pe care sa le incerci in aceasta perioada.

Itsy s-a gandit ca dupa distractia de la derdelus (daca ai norocul sa fii intr-un loc cu zapada) merge de minune sa-ti chemi familia in sufragerie si sa jucati impreuna Twister, jocul clasic pe care il gasesti in comert.

Twister poate fi jucat de cel putin doi jucatori, dar e mai distractiv in patru, spune Itsy.

Jocul contine un covoras cu patru randuri de buline colorate, o ruleta si un set de instructiuni.

Pe masura ce un jucator ales la inceputul jocului invarte ruleta, aceasta indica o culoare si o parte a corpului, iar jucatorul sau jucatorii desemnati trebuie sa atinga o bulina de acea culoare. Pare usor de jucat, dar crede-ne, lucrurile pot deveni… incurcate.

Castiga cine rezista mai mult in joc, fara sa atinga podeaua sau covorasul cu alta parte a corpului decat cea indicata de ruleta.

Pe langa pofta de ras pe care o activeaza, jocul Twister iti dezvolta mobilitatea si forta si e un mod distractiv de a face miscare in casa. Nu uita, totusi, sa iti faci incalzirea inainte de a incepe jocul.

Pentru un plus de creativitate poti sa-ti confectionezi propriul covoras de joc, folosind culori acrilice si un material antiderapant. De asemenea, iti poti personaliza ruleta de joc dupa bunul plac.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s