Grupul editorial TREI aduce la Bookfest titluri noi si evenimente

Editurile Trei, Pandora M si Lifestyle Publishing te asteapta cu o multime de noutati si surprize, la Salonul International de Carte 2015 – BookFest.

Targul va fi deschis la Romexpo, intre 20 si 24 mai, iar grupul editorial TREI se va afla in pavilionul C1, la standul A15, pe intreaga durata.

Cartile celor trei edituri vor avea reduceri de pana la 50 %. De asemenea, peste 100 de titluri vor avea pret promotional 10 lei. Cele mai noi titluri se afla din categoriile:

Sambata, pe 23 mai, de la ora 13.00, o poti intalni pe autoarea Svetlana Carstean, cu noul ei volum de poezie Gravitatie, la standul Grupului Editorial Trei. Ambele sale volume vor fi disponibile, iar autoarea te asteapta pentru discutii si autografe.

De asemenea, sambata si duminica (23 si 24 mai), la standul TREI te asteapta o provocare inedita: cu ocazia lansarii volumului „Despre arta fericirii” – de André Christophe, grupul editorial iti lanseaza o intrebare: Ce ne face fericiti?

Fiecare raspuns va fi recompensat cu un voucher cadou pentru cartile de vacanta, cu 40% reducere. Detalii despre eveniment gasesti aici.

Iar pentru cei care nu reusesc sa ajunga la BookFest, exista preturi speciale si pe site-ul Editurii TREI: 30% reducere la orice carte achizitionata.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s