Green Bee premiaza micii ecologisti

Proiectul ecologic Green Bee, lansat anul acesta in iunie, premiaza a doua serie de cadeti pentru participarea si indeplinirea misiunilor proiectului.

 

Acest demers se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani. Prin intermediul unei aventuri SF, la bordul navei spatiale Green Bee din parcul Tineretului – Bucuresti, micutii descopera importanta protejarii mediului inconjurator.

De aceasta data au intrat in competitie toti copiii care au participat la calatoriile spatiale si s-au inscris pe site-ul oficial al proiectului, dar nu s-au aflat printre castigatorii primei trageri la sorti – din luna august.

In perioada iunie – octombrie, aproximativ 9000 de copii au avut de indeplinit misiuni despre importanta fata de mediu si au demonstrat ca sunt eroi ai ecologiei. Inscrierile s-au facut atat pe platforma online Green Bee, cat si la fata locului, la nava Green Bee din parcul Tineretului.

In aceasta etapa, participantii s-au intrecut pentru a castiga o tableta PC. In urma tragerii la sorti, 40 de copii vor beneficia de acest premiu. Lista completa a castigatorilor va fi afisata pe pagina oficiala a proiectului si pe pagina de Facebook.

Demersul apartine organizatiei neguvernamentale Green Revolution. Asociatia promoveaza stilul de viata sanatos, reciclarea, educatia ecologica si responsabilizarea oamenilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s