Gestionarea rolurilor – acasa si la serviciu

Orice parinte vrea sa ii ofere copilului sau tot ce e mai bun pe lume. Pentru a face asta, ai la indemana o serie de instrumente la care nici nu te-ai gandit!

 

Din noiembrie, in Bucuresti, incepe prima editie a intalnirilor lunare „Relatii fericite, familii fericite”, dedicate tie si tuturor parintilor care doresc sa invete sa comunice relational si eficient cu cei mici.

Prin metoda ESPERE®, vei primi toate informatiile si instrumentele de comunicare, deschidere, incredere si claritate, de care ai nevoie.

Intr-o familie, fiecare dintre noi are mai multe roluri – o mama este si femeie, iubita, sotie, profesionista, iar tatal este si barbat, iubit, sot, profesionist. Relatiile sunt si ele diferite si, tocmai pentru ca sunt diferite, la fel ca si rolurile, au nevoie de atentie, deschidere si intelegere pentru a fi hranite si crescute corespunzator.

In cadrul intalnirilor, vor fi aduse in discutie situatiile in care parintii au intampinat probleme in relatiile cu cei mici sau cu partenerii de cuplu.

Prima mini-conferinta are loc chiar maine (20 noiembrie) si este dedicata mamicilor, viitoarelor mame si, de ce nu, bunicilor – „Sunt FEMEIE si dupa ce sunt MAMA”. Intalnirea are loc de la ora 18.30, la Hotel Capital Plaza (B-dul Iancu de Hunedoara, nr. 54).

Se intampla ca, dupa nastere, mama sa se simta coplesita de noul rol in familie sau sa se simta depasita de toate indatoririle pe care le are.

Vino sa descoperi cum poti imbina armonios viata de familie si cea profesionala si rolurile pe care le indeplinesti in diverse situatii.

In cadrul evenimentului, Claudia Jimeno Beltran (fondatoarea Centrului AmaneSer, Trainer si Consultant in Comunicare Relationala) va aborda subiecte de un real interes pentru orice mama:

– locul copilului in proaspata familie;

– rolul de mama, nevoile de mama vs nevoile de femeie;

– gestionarea acestor roluri pentru pastrarea sau redobandirea armoniei in familie etc.

Dintre temele urmatoarelor intalniri pe care le vom organiza se numara si subiecte legate de relationarea parinte-copil, de ascultare, dorintele copiilor versus nevoile lor, despre cum putem reinnoi relatia de cuplu, despre gestionarea emotiilor puternice ale copilului sau despre situatia in care parintele isi creste singur copilul.

Pentru mai multe detalii despre intalnirile ce vor urma, intra pe site-ul AmaneSer.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s