George Andrei – Fanul artist

Povestea lui George este una pe cat de emotionanta, pe atat de frumoasa. Din legatura de prietenie dintre Itsy Bitsy FM si George, cu totii am avut ceva de invatat.

George Andrei s-a nascut nevazator, asa ca, pentru el, copilaria a fost si este o experienta diferita de a celorlalti copii. Iar diferentele le-a simtit si el, dupa cum povesteste: „Ceilalti copii vedeau si ma necajeau. Nu prea vorbeau cu mine…”

Cu toate acestea, George a gasit prieteni pe vecie cand a descoperit Itsy Bitsy FM. Cautand un post de radio care sa ii placa, a auzit-o pe Zapa cum se juca pe unde cu ascultatorii. Dupa ce l-a captivat emisiunea ei, ascultand in continuare, i-a cunoscut si pe Itsy si Bitsy.

„Si, incet incet, am inceput sa ascult doar Itsy Bitsy. Si in masina, eu si parintii ascultam doar radio Itsy Bitsy”, povesteste el.

George nu numai ca se considera „fan fidel Itsy Bitsy”, ba chiar se numara printre prietenii celor doi extraterestri, alaturi de care a calatorit prin galaxii si Univers.

Daca la inceput avea emotii atat de mari incat ii cadea telefonul din mana cand suna, cu timpul, a prins curaj si a inceput sa isi prezinte latura artistica, in direct pe frecventa copilariei. Ne-a cantat la pian compozitiile sale, colinde si alte melodii. Iata o piesa compusa si cantata chiar de el: George – Fluturasi.

Ascultand radioul, George si-a dezvoltat imaginatia si creativitatea, iar noi am invatat de la el ca frumusetea in viata, chiar daca nu se vede, ea se asculta, se simte.

Pe langa prietenii de la Itsy Bitsy FM, George s-a mai imprietenit si cu trupa Voltaj, alaturi de care a si cantat pe scena, datorita spiritului sau frumos si talentului sau muzical.

Noi ii uram sa isi pastreze mereu firea de artist si sa aprecieze mereu frumosul, in toate formele sale. George, spiritul bun sa-ti lumineze sufletul!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s