Gentile care ajuta nascutii prematuri

Astazi a avut loc lansarea colectiei #sofisticata, sub semnatura actritei Tily Niculae si a designerului Laura Olaru. Colectie caritabila isi propune sa creeze atat notorietate in randul prematuritatii, dar sa si ofere un ajutor concret nou-nascutilor inainte de termen, prin Asociatia Unu si Unu (prima si singura asociatie de parinti care apara drepturile copiilor prematuri din Romania).

Cu ajutorul designerului Laura Olaru, Tily Niculae a creat un nou concept dedicat mamelor, dar si femeilor de business moderne.

Colectia cuprinde trei modele de genti din piele, in 3 nuante aflate in tendintele toamna-iarna 2015, cu forme clasice, care aduc omagiu stilului sofisticat. Produsele pot fi comandate direct de pe pagina de Facebook Laura Olaru Official, iar o parte din incasari vor fi redirectionate catre Asociatia Unu si Unu.

„Am admirat mereu femeile puternice, frumoase dar si sensibile in același timp. In colectia #sofisticata au reusit sa imbine perfect creativitatea si generozitatea lor si au lansat un proiect caritabil unic in Romania, marcate fiind de cele 18.000 de nasteri premature anuale din tara noastra, dar si motivate sa aduca o contributie care sa sustina proiectele Asociatiei Unu si Unu. Aceasta lansare nu este doar despre stil, ci despre modele sociale demne de urmat” este de parere Diana Gamulescu, Vicepresedinta Asociatiei Unu si Unu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s