Ganduri fericite in momente grele

Cancerul este un subiect dificil de abordat si de ascultat. Este o boala crunta, care nu iarta nici macar copiii. De ce apare cancerul? Descopera aici.

 

In filmarea de mai jos, aflam despre cum grijile, fricile si toate gandurile noastre negre stau la baza cancerului. Nu este o boala genetica, ci o boala pe care ne-o inducem singuri. La aceste elemente se adauga singuratatea, aparitia brusca a unei situatii neplacute si lipsa resurselor pentru a o rezolva.

Cat despre copiii care fac cancer, descoperim ca acest lucru se intampla din pricina conflictelor din familie, ce se rasfrang asupra lor, pe care ei le preiau sub forma de cancer.

Informatiile ne sunt prezentate de Dr. Crina Veres, care s-a luptat cu leucemia generata tocmai de necazurile din familie. Dupa un proces anevoios, lung si dureros, Veres era pe punctul de a renunta.

Fiind si insarcinata in acea perioada, s-a concentrat pe gandul fericit ca ar putea avea un bebelus. Curand, a inceput sa se vindece.

Crina Veres s-a mai luptat cu alte cancere pe parcursul vietii, dar si-a dat seama de ce erau cauzate: suparari apasatoare, griji si frici canceroase. Atat pentru sanatatea noastra, cat si pentru cea a celor dragi, avem nevoie sa ne inconjuram de ganduri pozitive.

Urmareste filmarea de mai jos pentru a intelege mai bine.

 

Vizioneaza toate cele patru parti ale discursului de aici:

partea 1

partea 2

partea 3

partea 4

sursa foto:

Crinaveres.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s