Gala Atipic Beauty 2022

Asociaţia Open Your Heart şi Fundaţia Preţuieste Viaţa organizează în seara zilei de 16 iunie, la Palatul Parlamentului, Gala Atipic Beauty 2022 Supported by Alin Gălăţescu (Art Director).

Gala, devenită cel mai promovat eveniment social-umanitar al anului, marchează punctul culminant al Campaniei Naționale Atipic Beauty și o are ca amfitrion pe Andreea Marin, iar mesajul serii – “Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!” – se va împleti cu moda și cu fenomenul artistic din România.

Oameni de televiziune și radio, din mediul de afaceri, sportivi de performanță, designeri și artiști, oameni de succes din diverse domenii, dar și autorități ce schimbă lucrurile în bine își dau mâna și construiesc împreună, într-o seară a strălucirii, dar și a motivației și inspirației, menită să ducă spre o realitate mai bună.

Cei prezenți la Gala Atipic Beauty 2022 vor avea parte de un spectacol de modă inedit, în care vor putea admira pe scenă 12 de modele de catwalk care sunt, în primul rând, 12 modele de viaţă prin atitudinea lor în fața dizabilitații, demonstrând ca dizabilitatea nu e neapărat o piedică, ci poate fi transformată într-o motivație.

Modelele Atipic Beauty, deși trăiesc în scaune rulante, ne arată că stă în puterea noastră să transformăm ideile preconcepute în credinţe pozitive şi în fapte care schimbă lumea în bine. Poartă creații elegante gândite special pentru această gală de creatori de modă ce cred în cauza noastră și defilează în seara Galei alături de vedete de televiziune, artiști, sportivi, oameni de afaceri, aducând emoție, o pildă prin poveștile lor de viață de învingători și un omagiu dedicat frumuseţii, văzută dincolo de aparențe.

“Privește Omul și realizările lui, nu scaunul pe care stă.” spune Andreea Marin, gazda galei și promotor al campaniei, în care se implică alături de echipa ei de ani de zile, din momentul întâlnirii cu Magda Coman, inițiatorul mișcării Atipic Beauty în România.

Mai multe detalii despre Gala Atipic Beauty se găsesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s