Gala Aniversara Atipic Beauty 2016 va avea loc joi, 20 octombrie

Gala Aniversara Atipic Beauty 2016, un eveniment emotionant devenit traditie, transmite un mesaj puternic: frumusetea e in noi, nu in aparente! Se apropie sarbatorile de iarna, e o perioada in care sufletul nostru se pregateste, isi cauta linistea si ne simtim mai aproape de Dumnezeu. Magda Coman, frumusetea in scaun rulant care a avut ideea acestui eveniment, cu ani in urma, stie cel mai bine acest lucru. Ea a invatat sa transforme orice “nu” in “da”, prin forte proprii! E un exemplu de urmat, un model de vointa si perseverenta. Gala Atipic Beauty demonstreaza an de an ca dizabilitatea nu este un motiv sa nu traiesti frumos si demn.

Gala Aniversara Atipic Beauty 2016 Supported by Alin Galatescu, e un eveniment de amploare in care umanitatea, generozitatea si frumusetea se impletesc si au construit o traditie. Gala transmite un mesaj puternic: frumusetea e in noi, nu in aparente! Anul acesta, Fundatia Pretuieste Viata (coproducator) isi da mana cu Asociatia Open Your Heart (initiator), sub patronajul Camerei Deputatilor, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si ARCUB, avand drept parteneri principali doua companii puternic ancorate in proiectele sociale din Romania: Acibadem Hospitals Group si OMV Petrom.

Se anunta un spectacol de moda inedit, in care vom admira pe scena 20 de modele de catwalk, dar mai ales 20 de modele de viata prin atitudinea lor, care vor defila alaturi de vedete din televiziune, muzica, sport, afaceri, aducand un omagiu frumusetii si purtand creatiile designerilor care au conceput tinute speciale pentru aceasta seara de neuitat.  

Spectacolul va fi intregit de recitalurile Amadeus si Alexandra Usurelu & The Muse Quartet, iar bucatari priceputi pregatesc surprize culinare pentru seara care sarbatoreste si Ziua Internationala a Maestrilor Bucatari.

 Evenimentul va avea loc joi, 20 Octombrieora 18.00, la Palatul Parlamentului.


2 comentarii la „Gala Aniversara Atipic Beauty 2016 va avea loc joi, 20 octombrie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s