Gadgetul de Marti: Predictii pentru copiii copiilor nostri

Gadgetul de Marti: Predictii pentru copiii copiilor nostri

Probabil ca deja stii ca viitorul copiilor tai va fi mult mai ancorat in tehnologie, cu mult mai multe oportunitati. Dar te-ai gandit cum va arata lumea cand nepotii tai vor fi mari? La Happy Music cu Ruxandra si Marius, am privit putin in viitor si ne-am imaginat cum va fi viata copiilor copiilor nostri.

Saptamana trecuta, Cristian Lacraru, tatic pasionat de tehnologie, a primit o provocare de la Ruxandra si Marius: sa isi imagineze viitorul copiilor nostri si ce vor povesti ei propriilor lor copii.

„Mi-a fost greu sa pot sa imi imaginez asa ceva, oricat de mult imi zburda mie imaginatia”, a spus initial Cristian Lacraru, adaugand apoi ca: „copiii copiilor nostri vor putea sa faca multe lucruri, dar fara sa interactioneze in mod direct sau fara sa se deplaseze pana intr-un anumit punct, fara sa se implice asa cum facem noi sau cum o fac copiii nostri acum.”

Tot el ne-a sugerat ca, foarte probabil, nepotii nostri vor trai mult mai multe experiente in mediul digital, inclusiv calatoriile, si ca provocarea lor va fi de a-si da seama cum sa interactioneze mai mult unii cu altii.

Mai multe predictii despre copiii copiilor nostri poti descoperi in podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s