Fundația Țiriac organizează cursuri gratuite de inițiere în patinaj pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani

Fundația Țiriac lansează sâmbătă, 21 ianuarie, programul gratuit de inițiere în patinaj, ediția 2023.

Evenimentul se va desfășura la Patinoarul Allianz-Țiriac Arena și are scopul de a identifica copii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani cu înclinații și interes pentru practicarea patinajului. Micuții vor frecventa gratuit, de până la cinci ori pe săptămână, cursurile de inițiere în acest sport, iar ulterior, cei mai buni dintre ei vor putea fi integrați în echipele de hochei înființate de Fundația Țiriac sau la cursurile specializate în patinaj artistic.

”Scopul acestui proiect este inițierea copiilor în patinaj, unul dintre cele mai îndrăgite sporturi de iarnă, indiferent dacă ne referim la sport de agrement sau de performanță. Așteptăm copii activi, curioși și dornici să descopere o nouă activitate sportivă. Fundația Țiriac încurajează practicarea sportului de la vârste fragede și oferă oportunități de dezvoltare copiilor și tinerilor pentru a duce un mod de viață activ și sănătos”, a declarat Ion Țiriac.

Înscrierile la selecție se realizează prin intermediul e-mailului la adresa receptie@fundatiaiontiriac.ro sau telefonic la numarul 0786 911 111, până vineri, 20 ianuarie, în limita celor 100 de locuri disponibile.

Pe toată durata selecției, copiii vor fi supravegheați și ajutați să intre gheață de echipa de antrenori ai patinoarului.

Copiii vor începe antrenamentele în data de 23 ianuarie, urmând ca acestea să se desfășoare de luni până vineri, în intervalele orare 13:00-14:00 și 14:00 – 15:00.

Fundația Țiriac pune la dispoziția juniorilor acces gratuit pe gheață, antrenori calificați și echipamentul necesar pentru practicarea acestui sport.

Ulterior, copiii interesați de dezvoltarea abilităților sportive vor avea oportunitatea să fie incluși în programul de pregătire sportivă a echipelor de hochei susținute de Fundația Tiriac, cu ajutorul sponsorilor: Allianz-Țiriac, Dedeman, Skoda, Fundația Olimpică Română, dar și în cadrul cursurilor de patinaj artistic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s