Fundatia Tiriac lanseaza Scoala Sportiva, o noua initiativa educationala cu tematica sportiva

Fundatia Tiriac isi dezvolta actiunile de incurajare a practicarii sportului in randul copiilor, lansand un podcast cu invitati dintre cele mai relevante nume din lumea sportului local si international.

In cadrul seriei de interviuri intitulate Scoala Sportiva, mai multe personalitati isi vor impartasi parerile si experientele privind practicarea sportului inca din copilarie. Scopul podcastului Scoala Sportiva este de a deveni cea mai completa sursa locala de educatie sportiva in randul tinerilor.

Primul episod al seriei de podcasturi il va avea ca invitat special pe Ion Tiriac, podcastul urmand a fi lansat cu ocazia zilei sale de nastere, in data de 9 mai.

In cadrul discutiei, Ion Tiriac a oferit sfaturi pentru parinti, a rememorat experiente personale din copilarie si din cariera sa sportiva, a abordat subiecte relevante privind importanta sportului pentru cei mici si principiile dupa care s-a ghidat in angrenarea propriilor copii in activitatile sportive.

“In scolile din Statele Unite ale Americii elevii sunt pregatiti pentru viata. Pe langa sfera academica, care reprezinta o treime din traseul educational, elevii sunt indrumati catre crearea de conexiuni sociale, activitate care le ocupa o alta treime din program. Ultima treime a timpului este dedicata sportului, prilej cu ocazia caruia beneficiaza de o dezvoltare fizica armonioasa. Fiecare parinte ar trebui sa constientizeze ca fara sport si implicit un corp sanatos, un copil nu poate avea o viata normala, indiferent cat de bun ar fi in alte domenii”, a declarat Ion Tiriac in cadrul interviului.

Podcastul Scoala Sportiva va fi disponibil pe platformele de streaming audio Spotify, Apple Podcasts si Google Podcasts. Proiectul este sustinut de catre Hyundai si este realizat in colaborare cu Mircea Mester, jurnalist auto si cronicar sportiv.

Mai multe detalii despre proiect se gasesc pe fundatiaiontiriac.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s