Frumoasa si Bestia, filmul Disney al anului

Sfarsitul acestei saptamani incheie o lunga asteptare pentru fanii Disney, bucurandu-i cu premiera filmului „Frumoasa si Bestia”.

Varianta live-action a vechiului basm frantuzesc este, de fapt, o reproducere in detaliu a animatiei „Frumoasa si Bestia”, realizat tot de Disney in 1991 – unul dintre cele mai frumoase si mai indragite filme de animatie realizate vreodata.

Poate si din acest motiv au dorit cei de la Disney sa ne rasfete cu o varianta live-action a povestii, reinterpretata de o multime de actori talentati, precum Emma Watson, Emma Thompson, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Ian McKellen si Luke Evans.

Daca simti nevoia unei aduceri aminte, „Frumoasa si Bestia” spune povestea tinerei Belle (Emma Watson) luate prizoniere de o bestie in castelul sau. Aici descopera o lume magica, se imprieteneste cu personalul fermecat al castelului si ajunge sa-l cunoasca pe printul transformat in bestie.

Daca ai vazut deja varianta animata vei recunoaste si reasculta cu multa placere melodiile de pe coloana sonora a filmului din 1991, cum ar fi „Beauty and the Beast” sau „Be Our Guest”, reinterpretate acum de actorii remake-ului, dar si de artisti precum Ariana Grande, John Legend sau Celine Dion.

„Frumoasa si Bestia” ruleaza in premiera, incepand de astazi, in cinematografele din toata tara, in 3D, atat in varianta subtitrata, cat si cu dublaj in limba romana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s