Final de an muzical la cinema

Sfarsitul de an aduce la cinema un nou film de animatie mult asteptat – “Hai sa cantam!”/ “Sing”. Realizat de aceleasi studiouri care ne-au amuzat cu Despicable Me si Minions (Illuminations Entertainment), filmul ne prezinta o lume ca a noastra, in care personaje sunt tot felul de animale. Buster Moon (Matthew McConaughey) este unul dintre personajele principale ale filmului, un koala care vrea sa salveze teatrul pe care il conduce organizand un concurs de talente muzicale – cel mai mare din cate au fost vreodata.

Etapa preselectiilor este, poate, cea mai amuzanta parte a filmului, pentru ca iti da ocazia sa asculti o multime de melodii celebre interpretate original de animale mai mult sau mai putin talentate.

Coloana sonora a filmului este, intr-adevar, impresionanta, deoarece cuprinde nu mai putin de 85 de melodii celebre, printre care se numara “Under Pressure” (David Bowie si Queen), “Hallelujah” (Leonard Cohen) si “I’m Still Standing” (Elton John).

Cele mai talentate animale – si finalistele concursului muzical – sunt o mama purcelus (Reese Witherspoon), o elefantica (Tori Kelly), un soarece iubitor de jazz (Seth MacFarlane), o gorila (Taron Egerton) si un porc spinos, fan punk rock (Scarlett Johansson).

Noi nu ne-am putut hotari ce voce sau personaj ne place mai mult, fiindca toti ni s-au parut simpatici si talentati. Te poti convinge de asta urmarind filmul „Hai sa cantam!” la cinema in perioada urmatoare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s