Fii Mos Craciun pentru un copil aflat in dificultate!

Ia parte la campania de responsabilitate sociala Tu esti Mos Craciun si ajuta un copil nevoias!

Asociatia Atitudini si Alternative a lansat cea de-a V-a editie a campaniei Tu esti Mos Craciun, ce vizeaza in special 100 de copii cu varste intre 5 si 18 ani, aflati in centre de plasament sau familii dezavantajate, din Municipiul Bucuresti. Insa Asociatia precizeaza ca „pentru cazurile speciale din localitatile aflate in afara campaniei, identificate de organizatori, lista ramane deschisa”.

Poti sustine campania in mai multe moduri:

  • Citeste scrisorile postate AICI, alege una sau mai multe dorinte pe care doresti sa le indeplinesti si verifica daca dorintele alese de tine au deja un alt potential „Mos”, trimitand un e-mail pe adresa tuestimoscraciun@atitudini-on.ro sau sunand la numarul 0730.920.390.

Dupa ce cumperi cadourile, trimite-le pe adresa Asociatia Atitudini si Alternative, Str. Mihai Eminescu, Nr 19-21, Camera 604, Sect 1, Cod postal 010514, Bucuresti.

Dupa primirea fiecarui cadou, scrisoarea a carei dorinta a fost indeplinita va trece la sectiunea “Mosul ti-a indeplinit dorinta” de pe aceeasi pagina.

  • Sau poti face o donatie sau o sponsorizare, daca nu ai timp de cumparaturi, dar vrei sa sprijini Asociatia Atitudini si Alternative. Afla detalii aici.

Darurile vor fi inmanate in cadrul unui eveniment organizat in Plaza Romania, in perioada 19-31 decembrie 2015.

Un mic sprijin inseamna un copil fericit de Craciun. Vrei si Tu sa fii MOS CRACIUN in acest an?


Un comentariu la „Fii Mos Craciun pentru un copil aflat in dificultate!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s