Festivalul „Teatru, Strada si Copil”

Pentru prima data, Teatrul Ion Creanga participa la Festivalul „Teatru, Strada si Copil”.

Pana pe 1 iunie, familiile sunt asteptate in Parcul „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti pentru un eveniment de basm! Pe scena teatrului-cort special amenajat in parc se vor pune in scena unele dintre cele mai nastrusnice aventuri.

Cu această ocazie, Teatrul Ion Creanga aduce spectacole renumite precum „De-as fi Scufita Rosie” si „Un lup o capra si trei iezi” (premiat la Festivalul International de Teatru pentru Copii „Cortina Magica”).

De asemenea, cei mici vor avea ocazia sa vada si cea mai recenta productie a teatrului, numita „Lumea lui Paparin” – povestea comică a unor calatori ce se indreapta spre un mare si misterios inventator.

Poti consulta mai jos programul pieselor prezentate de Teatrul Ion Creanga

UN LUP, O CAPRA SI TREI IEZI – 19, 28 & 30 mai, ora 10.00

Punerea in scenă a povestii lui Ion Creanga sub forma unei comedii muzicale interactive, cu dans si cuplete pline de aluzii contemporane, familiare copiilor, este o propunere atractiva pentru publicul de astazi. Astfel, Lupul isi canta partitura pe ritm dance, Iezii fac primii pasi in premergator, Capra merge pe trotineta, iar Fierarul foloseste un instrumentar modern de subtiere a glasului.

DE-AS FI SCUFITA ROSIE – 25 & 31 mai, orele 11.00 & 18.00

Spectacolul propune o varianta moderna a cunoscutului basm scris de Charles Perrault si Fratii Grimm, in care Aniel, o tanara pasionata de Internet, isi doreste si reuseste sa devina Scufita Rosie. O calatorie in timp si imaginatie, spectacolul ne poarta in atmosfera unui orasel de provincie a carui viata tihnita este tulburata de aparitia unui strain ce seamana uneori cu un lup.

LUMEA LUI PAPARIN – 20-23, 26-27 & 29 mai, ora 10.00; 24 mai & 1 iunie, orele 11.00 & 18.00

In statia Paparin, niciunul dintre calatorii din sala de asteptare nu are cum sa incurce trenurile sau sa piarda legaturile spre locul in care isi doreste sa ajunga. Asta pentru ca toti se indreapta spre aceeasi destinatie: lumea unui mare si misterios inventator. Insa mai important decat destinatia este sa pornesti la drum alaturi de oamenii potriviti, o lectie pe care o vom afla pana la sfarsitul acestui spectacol, o comedie cu talc, colorata ca un vis un copil.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s