Festivalul National de Parenting: Tabuurile din familie

La sfarsitul lunii septembrie, ne pregatim de Festivalul National de Parenting! Printre subiectele abordate la ateliere, se vor numara si tabuurile romanilor.

Festivalul National de Parenting „In Familie” te asteapta intre 26 si 28 septembrie, la Sala Palatului, in Bucuresti. Odata cu lansarea agendei evenimentului, se dezvaluie si o sumedenie de workshopuri pentru parinti.

O parte dintre workshopurile acestui festival adreseaza subiecte tabu la parintii din Romania, precum divortul, sexualitatea, boala mentala sau dizabilitatile fizice la copii, ADHD sau autism. De ce sunt legate aceste tabuuri? Ce consecinte au asupra copiilor? Afla la Festivalul National de Parenting.

Festivalul National de Parenting ”In Familie”, prin seria de ateliere propuse, este o „trusa pentru acasa”, cu instrumente practice, pe care parintii le pot folosi in situatii concrete.

  • Gestionarea furiei copilului, gestionarea tensiunii parintelui sau cum sa eviti cearta in procesul de educare a copilului.

  • Cresterea increderii de sine a parintelui, pentru a putea fi un model pentru copil.

  • Cum pot parintii de astazi sa aiba o relatie armonioasa cu micutii lor, asa cum si-au dorit sa fi fost relatia cu proprii parinti.

  • In calitate de parinte, cum sa faci diferenta dintre tehnicile de educare prin dresaj vs. educarea sociala benefica.

Festivalul National de Parenting ‘In Familie’ se adreseaza in special parintilor care au copii de toate varstele (0 – 18 ani) si este prima initiativa de amploare nationala: Bucuresti (2014), Cluj si Timișoara (2015), in domeniul parenting-ului.

In cadrul evenimentului, vor exista 30 de workshopuri pentru parinti, 30 de workshopuri pentru copii si vor fi prezenti peste 50 de specialisti romani in domenii care tin de dezvoltarea copiilor.

Formularul de inscrieri: http://festivalparenting.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s