Festivalul de Teatru Scrie despre Tine

Festivalul de Teatru independent „Scrie despre Tine” ii invita pe bucuresteni la prima sa editie, cu spectacole pe tema „Cui ne spunem povestile?”

Vineri are loc deschiderea Festivalului, cu piesa irlandeza „Solpadeine is my boyfriend”.

Evenimentele se vor desfasura pana pe 10 iunie. Vor fi prezentate, in premiera, cinci spectacole bazate pe experiente personale ale autorilor, pe teme de actualitate. De asemenea, alte opt piese realizate in cadrul atelierului „Scrie despre Tine” vor fi prezentate in spectacole de lectura. Festivalul va cuprinde si o seara de proiectii a cinci scurtmetraje realizate dupa texte create la atelier.

In aceasta perioada, publicul va putea participa la diverse ateliere de teatru. Participantii vor incerca sa-si relateze experientele personale sub forma d texte dramatice.

Tema primei editii a Festivalului, „Cui ne spunem povestile?”, va fi extinsa si la nivelul unor actiuni experimentale de strada. Astfel, membrii grupului „Scrie despre Tine” vor interactiona cu trecatorii pentru a urmari ce reactii obtin.

Reprezentatiile Festivalului vor avea loc in:  MNAC, Teatrul Act, Teatrul de Arta Bucuresti, Teatrul de Comedie, Teatrul Apropo, Legere Café, Lente&Cafea JoinPoint, UNATC. Pentru a afla programul evenimentelor, intra pe blogul Scrie despre Tine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s