Festivalul ALTFEL – primul eveniment de educatie non-formala

Festivalul ALTFEL, primul eveniment de educatie non-formala din Transilvania, se va desfasura in cadrul Saptamanii Altfel (6-10 aprilie), in Cluj-Napoca.

Festivalul Altfel este un eveniment prin care dorim sa dam mai departe catre copiii nostri cunostinte, educatie si experienta, oferindu-le accesul la ateliere de experimentare din domenii foarte variate. Vrem sa ii invatam inca de pe bancile scolii cum pot aplica in practica cunostintele teoretice dobandite, oferindu-le alternative viabile de invatare experimentala. Pot participa copii de la gradinita pana la elevi de scoala si liceu, dar avem si ateliere dedicate doar profesorilor. – spune Carmen Deac, presedintele Asociatiei Manute Pricepute

Scopul evenimentului este de a oferi suport educational in organizarea activitatilor de implementare a Saptaminii Altfel pentru toate unitatile de invatamant din Cluj-Napoca.

Astfel, se vor organiza 200 de ateliere (cu peste 70 de tematici diferite), pentru prescolari, ciclul primar, gimnaziu, liceu si profesori. Termenul limita de inscriere este 23 martie. Accesul la ateliere este GRATUIT pentru toate cadrele didactice care doresc sa experimenteze acest nou concept alaturi de elevii lor.

Mai multe detalii gasesti pe site-ul oficial Festivalul Altfel sau sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Actiunea este organizata de Asociatia Manute Pricepute si Fundatia Noi Orizonturi, alaturi de Casa de Cultura a Studentilor din Cluj,  Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, Casino si British Council.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s