Februarie – Luna solidaritatii impotriva cancerului

Pentru al treilea an la rand, Asociatia Little People demareaza campania Zilele Bandanei, care se va desfasura in perioada 4-15 februarie 2016.

 Evenimentul marcheaza doua zile importante in calendarul mondial:

  • Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului (4 februarie)
  • Ziua Internationala a Copilului cu Cancer (15 februarie)

Astfel, semnificatia esarfei purtate de pacienti atunci cand trec prin tratamentul oncologic poate fi transformata intr-un simbol al incurajarii si solidaritatii, pornind de la mesajul:

„Nu e rusinos sa purtati bandana, suntem alaturi de voi!”

Sloganul campaniei „Port bandana, pentru ca imi pasa!” poate fi asumat de fiecare dintre cei care doresc sa fie solidari cu toti care trec prin experienta grea a luptei impotriva cancerului.

Cum poti fi solidar?

Comanda bandanele personalizate la adresa hilda@thelittlepeople.ro. O bandana costa 10 lei.

Mai sunt si alte produse de promovare a campaniei: insigne – 10 lei/buc, bratari galbene cu mesajul „Cancerul poate fi invins!” la 5 lei/buc, jucarie yo-yo din lemn, cu fata mascotei – Leul Curajos, la 10 lei/buc si bratari reflectorizante cu mesajul „F#CK CANCER” la 10 lei/buc. Toate produsele campaniei le vom trimite prin curier rapid.

Produse(1)

Bandanele special pregatite, alaturi de alte produse ale campaniei, pot fi comandate de pe site-ul asociatiei la http://www.thelittlepeople.ro/products.

Mai poti sustine activitatea asociatiei prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit. Formularul precompletat cu detaliile asociatiei poate fi descarcat de aici.

Campania Zilele Bandanei

In perioada 4-15 februarie, in orasele Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti, Iasi si Targu-Mures, vor fi amplasate standuri in mall-uri, unde vor fi puse la dispozitie produsele de promovare ale campaniei, iar voluntarii si tinerii supravietuitori de cancer implicati vor avea oportunitatea de a intra in contact direct cu publicul larg si transmite importanta sustinerii luptei impotriva cancerului la copil.

Informatii despre locatiile in care vor fi amplasate standurile vor fi transmise publicului larg prin intermediul paginii de facebook a Asociatiei Little People: https://www.facebook.com/LittlePeopleRomania.

De asemenea, incepand cu 4 februarie, Asociatia Little People va difuza video-uri care surprind povesti ale tinerilor care au invins cancerul, membrii ai Comunitatii Temerarii, si invitatia lor la solidaritate.

Tot in aceasta perioada, se lanseaza si aplicatia mobila „Nu Mi-e Frica” – un program de interventie, pentru pacientii bolnavi de cancer din Romania. Datele obtinute in urma utilizarii aplicatiei vor oferi specialistilor Asociatiei Little People informatii extrem de importante despre provocarile prin care trece fiecare pacient de-a lungul tratamentului, oferindu-le astfel oportunitatea de a construi activitati terapeutice personalizate si eficiente.

Afla ce alte proiecte a mai pregatit Asociatia Little People, pe site-ul oficial.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s