Familia Ivan – Schimbarea in bine

Pentru Viorica Ivan si cei doi baieti ai sai, Ciprian si Iosif, Itsy Bitsy FM a fost atat un prieten de nadejde, cat si un sprijin in cresterea copiilor.

Mama Viorica ne-a descoperit in 2008, cand Iosif inca nu venise pe lume. Ascultand emisiunile de pe Itsy Bitsy FM, Viorica Ivan a inceput sa aduca schimbari in relatia cu Ciprian, sa il asculte mai mult. Impreuna, au inceput sa participe la evenimentele noastre, sa intre in direct in emisiuni si sa invete sa faca activitati impreuna, in familie.

Cand a venit si Iosif pe lume, echipa Itsy Bitsy a fost alaturi de familia Ivan, iar schimbarile in bine au fost simtite inca din primele clipe:

„Copilul s-a nascut sanatos, cu parinti mai buni, cu un frate care il dorea”, ne povesteste Mama Viorica.

De pe frecventa copilariei, cei doi frati au invatat sa se iubeasca intre ei, sa ii respecte pe cei dragi si sa isi faca prieteni. Cu ajutorul postului Itsy Bitsy FM, Iosif a reusit, incet, incet, sa scape de emotii si chiar a ajuns sa isi imprumute vocea unor reclame de la radio.

Prin Itsy Bitsy FM, familia Ivan a descoperit cat de importante sunt pretuirea, prietenia si timpul in familie.

„Va iubim! Va multumim ca existati! Ne-ati invatat sa ne iubim copiii, sa ne iubim intre noi, sa ne respectam, sa petrecem mai mult timp in familie si sa il pretuim si sa fim cu totii copii!” – ne transmite Viorica Ivan.

Spiritul bun sa va lumineze sufletele!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s