Evenimentul zilei si Mos Craciun pregatesc Lista Copiilor Cuminti 2017 din Romania

Evenimentul zilei si Mos Craciun pregatesc Lista Copiilor Cuminti 2017 din Romania

Continuand traditia de 14 ani, Evenimentul zilei este si in acest an partenerul lui Mos Craciun si il ajuta sa cunoasca copiii cuminti din Romania.

Ii poti ajuta si tu, inscriind chiar acum copilul despre care crezi ca merita sa figureze in Lista Copiilor Cuminti din Romania 2017.

Trimite o fotografie a copilului, un desen al lui sau o poveste frumoasa, pe adresa de e-mail: copiicuminti@evz.ro. In perioada 5-23 decembrie 2017, Evenimentul zilei va publica, povesti despre unii dintre cei mai cuminti copii din Romania.

Toti cei care se vor inscrie pe lista copiilor cuminti vor primi in dar de la Mos Craciun DIPLOMA DE COPIL CUMINTE semnata chiar de Mosu’. ATENTIE! Gasesti talonul de inscriere a copilului pana pe 15 decembrie 2017 in ziarul Evenimentul zilei. Completeaza talonul, trimite-l intr-un plic la adresa Bd. Marasti, nr. 65-67, incinta Romexpo, pavilionul G4, sector 1, Bucuresti, mentionand pe plic „Copil cuminte“. Mosul te roaga sa trimiti talonul pana cel tarziu 15 decembrie, astfel incat sa aiba timp sa ajunga cu DIPLOMA la toţi copii cuminţi.

Mai mult, poti intra pe evz.ro/diploma, completezi formularul online, indici numele copilului cuminte si printezi gratis DIPLOMA DE COPIL CUMINTE personalizata.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s