Esti puternica!

Pentru femeile care nu cred ce scrie in titlu, Andreea Marin are cateva reguli de aur pentru a le incuraja sa se puna mai bine in valoare.

Pentru ca deja am vorbit despre cum sa ne recunoastem potentialul, de aceasta data discutam despre cum sa il si valorificam, prin stima de sine, respect si dragoste pentru noi insine. In acest episod din Pretuieste Viata, Andreea Marin ne ofera cateva sfaturi pentru a invata sa ne ascultam vocea interioara.

„Sigur, modestia e o virtute, dar cati dintre noi aud si vocea ce ar trebui sa spuna, macar din cand in cand, cu realism, nu cu orgoliu « sunt un om special, simt asta, si am ceva special de oferit lumii »?”ne intreaba realizatoarea.

Un prim sfat al sau este sa ne desprindem de cine am fost pana acum si sa ne schimbam atitudinea. Usor de zis, dar greu de facut? Nicidecum! Iata regulile simple, dupa care se ghideaza Andreea Marin.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s