Eroii Internetului, cu David Maruta si Carina Danetiu

Internetul e o inventie extraordinara pentru noi toti, inclusiv pentru copii, care gasesc online o multime de informatii, tin legatura cu prietenii, se joaca, asculta muzica, se uita la filme sau desene animate sau, mai nou, fac scoala online.

Tocmai pentru ca iti da atat de multe posibilitati sa-ti petreci timpul, e important sa folosesti cu masura timpul petrecut la ecrane si sa explorezi online-ul in siguranta, ca un adevarat erou digital!

David Maruta si Carina Danetiu, doi dintre absolventii Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, isi antreneaza zilnic puterile, chiar si atunci cand sunt online, pentru ca stiu cum sa navigheze pe internet in siguranta!

Urmareste-i pe David Maruta si Carina Danetiu incepand din 6 mai, in emisiunea „Eroii Internetului”, si afla care sunt puterile unui erou digital! 

Emisiunea poate fi ascultata la Itsy Bitsy FM zilnic, de la orele 7:25, 14:55 si 19:55, dar poate fi urmarita si in varianta video, pe Facebook Itsy Bitsy si YouTube Itsy Bitsy.

Antreneaza-te sa devii un explorat increzator al internetului!


„Eroii Internetului” este un proiect realizat de Itsy Bitsy si Adfaber, pentru siguranta copiilor pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s