Ela Craciun: Viata de supermama

Ela Craciun: Viata de supermama

Ela Craciun ne-a oferit tuturor o portie de energie pozitiva, cand a venit in studioul Itsy Bitsy. La Happy Music cu Ruxandra si Marius, Ela ne-a povestit ce inseamna sa fii o supermama si care sunt lucrurile care ii dau ei superputeri.

– De ce sunt eu o supermama?

a intrebat-o Ela Craciun pe fetita ei, Alesia, de doar 5 anisori.

– Pentru ca te iubesc.

a raspuns Alesia.

Nu numai ca a fost un raspuns atat de simplu si totusi atat de puternic, dar a si fost demonstratia ca orice mama poate fi o supermama.

Incerc sa fiu o supermama, alaturi de sutele, zecile de mii de alte supermame care sunt alaturi de mine”, a spus Ela Craciun, blogger, prezentator TV si, mai presus de toate, mamica.

Iar printre superputerile de care ne-a vorbit se numara familia ei, oamenii care o sustin si, mai ales, dorinta de a aduce bucurie in lume. „Intotdeauna noi putem face mai mult si nu trebuie sa ne dam peste cap sa facem lucruri extraordinare, dar putin astazi, putin maine, putin poimaine. Putem sa facem lumea mai frumoasa, incepand prin a fi mai buni. Cred ca este primul lucru pe care trebuie sa il facem”, a spus ea.

Insotita de micuta Alesia, Ela Craciun ne-a povestit despre cele mai noi proiecte ale sale, despre cum isi gaseste timp liber doar pentru ea si despre viata de familie. Asculta intreg podcastul aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s