Educație prin virtuți și povești, cu Alec Blenche – un nou podcast disponibil în aplicația Itsy Bitsy FM

În luna octombrie poți urmări exclusiv în aplicația Itsy Bitsy FM podcastul Educație prin virtuți și povești, cu Alec Blenche!

Alec Blenche este unul dintre cei mai îndrăgiți autori români contemporani de cărti pentru copii. El a scris și a publicat, până acum, peste 50 de cărți adresate copiilor (și nu numai), cărți ce pun accentul pe educația morală a copiilor, prin cultivarea unor virtuți precum răbdarea, generozitatea, iubirea, recunoștința, respectul, încrederea și compasiunea.

Virtuțile sunt puterile noastre interioare, ce ne definesc caracterul și individualitatea. Lumea în care trăim are multi oameni de succes, dar prea puțini oameni de caracter, consideră Alec Blenche.

Pentru a schimba această realitate, Alec Blenche a creat, împreună cu Asociația Eduvit, un program de educație a caracterului copiilor prin virtuți și povesti, dedicat părinților și profesorilor.

Cu sprijinul Itsy Bitsy, programul oferă acum acces și la podcastul „Educație prin virtuți și povești”, realizat și prezentat de Alec Blenche și disponibil în aplicația Itsy Bitsy FM*.

Urmărește cele 24 de episode ale podcastului și află, de la Alec Blenche, ce sunt și cum pot fi învățate virtuțile, ce presupune educația caracterului și care sunt beneficiile acesteia, descoperă moduri de cultivare a caracterului și idei de dezvoltare a caracterului acasă.

*Aplicația Itsy Bitsy poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s