Educatia prin teatru la Tandarica

Teatrul Tandarica anunta al doilea eveniment din seria Conferintele IDEEA – Inovatie, Dezvoltare, Educatie si Evolutie prin Arta. De aceasta data, aflam despre „Importanta educatiei prin teatru”.

Intalnirea are loc vineri (16 mai), de la ora 18.00, iar accesul este gratuit. In cadrul conferintei, vei afla cum este jocul de rol important pentru educatie, cum dezvolta teatrul creativitatea copiilor si cum ii ajuta pe cei mici sa se formeze pe mai multe planuri.

Cel care va vorbi la eveniment si va raspunde la curiozitati este Simon Wong, membru al membru al Comitetului Executiv UNIMA, presedintele Comisiei pentru Educatie, Dezvoltare si Terapie. In prezent, Simon Wong se monteaza la Teatrul Tandarica spectacolul Povestea Maimutei care vrea sa devină om, avandu-l co-regizor pe directorul teatrului, Calin Mocanu.

Conferintele IDEEA sunt un proiect al Teatrului Tandarica. Aceste evenimente au ca scop abordarea a diferite teme de larg interes, privind copilul si lumea care il inconjoara, din perspectiva unor profesionisti din diverse domenii.

Conferinta va fi sustinuta in limba engleza si tradusa in limba romana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s