Educatia pozitiva, tema Conferintei de Educatie Timpurie din acest an

Au inceput inscrierile pentru cea de-a cincea editie a Conferintei De Educatie Timpurie, care se va desfasura in perioada 7-9 noiembrie la Hotel Capitol din Bucuresti.

Evenimentul este organizat de Fundatia Acorns, prin divizia de training First7 – Parents & Educators Coaching, si isi propune sa faciliteze accesul la informatie de specialitate profesionistilor care lucreaza cu copii de la 0 la 10 ani: educatori, invatatori, psihologi, pedagogi, asistenti medicali, supraveghetori si ingrijitori din crese si gradinite.

Tema conferintei de anul acesta este “Educatia pozitiva: mediu fericit, resurse infinite”, subiect pe care il vor aborda specialisti in educatie timpurie cu renume international:

  • Helen O’Donoghue este expert in sisteme educationale internationale si a contribuit la imbunatatirea sistemelor educationale din Malaezia, China, Vietnam, Franta, Olanda, Oman, Arabia Saudita, Elvetia si Marea Britanie.
  • Anita Curtis este trainer de educatie timpurie si planificator calificat. Anita Curtis pune accent pe modul in care orarul si schimbarile de rutina pot influenta procesul de invatare si va impartasi educatorilor idei si provocari ce sporesc impactul predarii.
  • Hellen Battelley, trainer specializat in dezvoltare fizica si in educatie timpurie prin miscare.
  • Mark Carter, cercetator si trainer educational, care va atrage atentia asupra efectelor benefice pe care entuziasmul si atitudinea pozitiva le au asupra procesului de invatare.
  • Valentina Secara, presedintele Fundatiei Acorns, va completa lista de strategii oferite de trainerii internationali cu idei de activitati pentru un mediu de invatare armonios, sanatos si stimulant.

Participarea la conferinta este GRATUITA pentru personalul din sistemul public, in limita locurilor disponibile. Reprezentantii gradinitelor si creselor private se pot inscrie pe baza unei taxe de participare.

Inscrierile se fac prin e-mail la office@first7.ro, iar informatii suplimentare despre conferinta se gasesc pe www.first7.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s