Educatia copilului pe ritmul muzicii clasice: Superbebe Music

“Muzica clasica este cea mai buna metoda de educare a micutilor” este concluzia unui studiu dat publicitatii recent de catre specialisti psihologi si muzicologi europeni. Pornind de la acest studiu, revista de parenting Superbebe a initiat Superbebe Music, o colectie unica de muzica clasica, interpretata special pentru cei mici de catre virtuozi ai genului. Ea cuprinde sfaturi de valoare, informatii, opinii ale vedetelor si o compilatie unica din creatiile lui Mozart, Beethoven, Vivaldi, Bach, Bizet, Schumann, Brahms si multi alti compozitori celebri.

Incepand cu luna noiembrie, vreme de cinci editii, revista Superbebe va prezenta cititorilor sai metode revolutionare de educare a bebelusilor si copiilor, prin intermediul colectiei Superbebe Music. Colectia este alcatuita din 5 CD-uri insotite de cate un mini-volum cu sfaturi folositoare viitoarelor si proaspetelor mamici. Fiecare CD are propria culoare si melodicitate, fiind creat special pentru a exprima emotia momentului. Copilul tau poate fi fericit, relaxat, obosit, suparat sau de-a dreptul furios! Superbebe Music te va ajuta sa il faci sa isi constientizeze propriile stari si, cu timpul, sa-si controleze emotiile. In plus, iti va inlesni comunicarea cu el. In fiecare carticica vei gasi informatii despre sentimentele copilului, reusind astfel sa il intelegi mai bine si sa cooperezi cu el intr-un mod constructiv.

Muzica clasica are o influenta miraculoasa asupra copiilor, avand un efect terapeutic binecunoscut. Sonoritatile lente calmeaza trupul si sufletul: nivelul circulatiei sanguine revine la normal si pulsul se reduce, ajungand la un ritm regulat, iar tensiunea musculara scade. Sunetele il vor face chiar si pe bebelus sa aiba o stare de relaxare optima si il vor ajuta sa depaseasca incordarea sau sa se lase furat de somn.
La pre-inregistrare au fost folosite instrumente acustice. Deoarece microfoanele au stat aproape de instrumente, vei auzi uneori respiratia muzicianului, sunetul corzilor sau al bataii din pedale, fapt care-i confera acestei muzici o tenta umana, unica.

www.superbebe.ro

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s