Ediție aniversară CONIL Fest, Festivalul Integrării, la Circul Metropolitan București

Asociația CONIL organizează a XX-a ediție a CONIL Fest, Festivalul Integrării, în perioada 28-29 mai 2022, la Circul Metropolitan București.

La eveniment și-au anunțat deja prezența numeroase grupuri de copii talentați, reprezentanți ai unor instituții din București și din țară. Marea noutate a acestei ediții este participarea extraordinară a unor talentați copii ucraineni, refugiați din calea războiului.

Momentelor artistice extraordinare prezentate de grupuri de copii tipici li se vor adăuga momentele pline de emoție și sensibilitate prezentate de copiii nevăzători din Școala pentru Deficienți de Vedere, copiii hipoacuzici de la Liceul Tehnnologic Special nr 3, copii și tineri cu Sindrom Down aflați în grija unor asociații și fundații, copii cu autism și alte dizabilități, membrii ai Asociației CONIL.

Intrarea la eveniment pe întreaga durata de desfășurare a lui este GRATUITĂ. În foaierul Circului Metropolitan, copiii sunt așteptați de numeroase surprize – ateliere, standuri de carte, jucării, dulciuri și multe altele.

Detalii despre participarea la eveniment se găsesc pe Facebook/CONILFest.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s