Echipele de hochei Telekom si Allianz-Tiriac, sustinute de Fundatia Tiriac, au obtinut rezultate remarcabile in competitiile amicale din Italia

Echipele de hochei Telekom si Allianz-Tiriac, sustinute de Fundatia Tiriac cu sprijinul sponsorilor Telekom si Allianz-Tiriac, au revenit saptamana aceasta in tara cu performante notabile si lectii noi invatate din turneul amical desfasurat in Italia in perioada 27 august – 6 septembrie.

Timp de 11 zile, jucatorii delegatiei Fundatiei Tiriac au sustinut in total 23 de meciuri, adaugand in palmaresul lor sportiv 18 victorii.

Hocheistii nostri au suferit si 5 infrangeri, pe care le-au abordat ca lectii prin intermediul carora au invatat lucruri noi ce ii vor ajuta in viitoarele competitii.

Echipa de hochei Telekom incadrata la categoria de varsta U8 a reusit sa obtina 9 victorii. Cu toate acestea, jucatorii au incheiat doua meciuri soldate cu infrangeri.

Echipa de hochei Allianz-Tiriac a jucat la categoria de varsta U10 si a inregistrat 9 meciuri castigate, iar alte 3 pierdute.

„Sunt mandru de reusitele pe care le-au obtinut jucatorii celor doua echipe de hochei. Aceste victorii sunt rezultatele antrenamentelor intensive pe care le au copiii la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena. Au fost 11 zile pline de activitati, in care jucatorii au disputat peste 20 de meciuri pe gheata, iar in tot acest timp au reusit sa invete noi tehnici de joc, sa faca schimb de experienta cu alti sportivi de varsta lor si sa lege prietenii. Copiii joaca hochei de doi ani in echipele Fundatiei Tiriac, timp in care s-au dezvoltat ca sportivi si sunt sigur ca unii dintre ei vor ajunge sa faca parte din echipa nationala de hochei a Romaniei”, a declarat Eduard Pana, Director Sportiv al Fundatiei Tiriac.

Meciurile din cadrul turneului s-au desfasurat in urmatoarele localitati din Italia: Cortina d’Ampezzo, Laces, Baselga di Piné, Appiano, Egna si Val di Fassa.

Cele doua echipe se antreneaza gratuit, de 5 ori pe saptamana, la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena, avand la dispozitie echipamente omologate si adaptate nevoilor specifice varstelor copiilor.

Telekom Arena este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante. Detalii suplimentare despre patinoar se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s