Echipa Bananelor – Jocurile Itsy Bitsy ca sursa de inspiratie

Calin Denes are acum 12 ani, dar este prietenul nostru de cand era de-o schioapa. Impreuna cu sora sa, Ondine, a format Echipa Bananelor si iata ce au invatat cei doi de la Itsy si de la Bitsy.

Calin ne-a descoperit cand avea doar 3 anisori, iar surioara sa nici macar nu era inca pe lume. Seara, astepta cu nerabdare sa afle ce lucruri noi mai prezinta Zimitot si prin ce aventuri mai trec Itsy si Bitsy.

Jocurile cu cei doi zizilonieni ii provocau imaginatia si ii puneau „in functiune rotitele”, dupa cum povesteste chiar el. Considera ca Itsy si Bitsy au fost cei care i-au provocat creativitatea si care astfel l-au condus pe un drum aparte: sa urmeze cursuri de teatru.

In scurt timp, Calin s-a atasat de toate personajele de pe Itsy Bitsy FM, urmarind radioul zilnic. A devenit un fan atat de implicat, incat a ajuns de mai multe ori sa prezinte emisiuni, alaturi de Itsy si Bitsy.

„Este o experienta uimitoare sa vorbesti cu multi copii dornici de joaca”, marturiseste el.

Dar nu numai Calin este prietenul nostru pe vecie, ci si sora lui, Ondine, care a devenit rapid ascultatoare fidela. Jocul ei preferat este DA si NU pe animale si se pricepe de minune la ghicitori!

„Jocurile Itsy Bitsy ne-au salvat de multe ore de plictiseala, deoarece, de cate ori mergem cu trenul, masina sau avionul, jucam multe dintre jocurile auzite sau jucate cu Itsy si Bitsy”, ne spune Calin.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s