Dupa nastere: Cum se transforma valorile parintilor

Dupa nastere: Cum se transforma valorile parintilor

Dupa nastere, vei observa doua transformari principale, atat in viata de cuplu, cat si in propriile valori si mod de a privi lucrurile. Descopera acum, la Meditatii pentru parinti, mai multe despre transformarile ce vor avea loc, odata ce devii parinte.

„Eu cred ca ne transformam din momentul in care devenim parinti”, este de parere Ioana Marinescu, parenting blogger. Dupa ce si-a terminat concediul de maternitate si s-a intors la serviciu, bloggerita recunoaste ca nu mai intelegea viata de la birou. „Tot ceea ce stiam eu ca am lasat acasa parea de un milion de ori mai important si mai valoros decat ceea ce voiau acei oameni de la mine”, isi aminteste ea.

Imediat dupa nastere, are loc prima transformare majora, de care niciodata nu suntem pregatiti, oricat de mult am incerca. In momentul in care aducem un sufletel pe lume si in casa noastra, totul pare sa se schimbe – relatia cu partenerul, programul de somn si de mancare, timpul personal etc.

Dar mai este o transformare pe care o constientizam abia mai tarziu. Este vorba despre ceea ce povestea Ioana Marinescu. Dupa nastere, ni se reasaza sau ni se dau peste cap valorile si perspectivele asupra lumii. Nu este vorba doar despre cresterea copilului, ci despre o dezvoltare personala, prin care trecem inevitabil.

La Meditatii pentru parinti, afla cum a abordat Ioana Marinescu aceasta transformare dupa nastere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s