Dragoste, pasiune si bucurie in cuplu

Ai obtinut dragostea pe care ti-o doreai, insa, in timp, pe nesimtite, a disparut? Regasesti in comportamentul tau tipare de la parintii tai? Sunt cateva din intebarile la care o sa gasesti raspunsul la prima zi din programul: Transforma dragostea din nevoie in putere.

Conferinta are loc luni, 15 februarie 2016, la Impact HUB Bucuresti, de la ora 18:30, cu Oltea si Andrei Tudose.

Daca te-ai saturat sa accepti si sa tolerezi  viata ta asa cum este ea acum, daca esti dispus(a) sa iti asumi rolul in schimbare si sa te lasi inspirat(a) de oameni care au gasit o cale si o modalitate de a o oferi celorlalti, atunci acest eveniment poate fi locul in care sa incepi drumul catre ce iti doresti. Oltea si Andrei sunt aici ca sa te inspire si sa iti dea toate uneltele si metodele de care ai nevoie pentru a putea incepe sau continua o relatie in care sa traiesti in bucurie, dragoste, pasiune si deplina armonie.

Oltea Tudose este experta in a sprijini femeile si mamele sa isi descopere menirea in viata. In calitate de terapeut si instructor de Theta Healing, Oltea foloseste o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala care dezvolta spiritul, mintea si trupul. In urma sesiunilor terapeutice cu Oltea, clientii ei obtin rezultate exceptionale in timp scurt, trecand in mod constient prin procese profunde de schimbare durabila a perspectivei de viata.

Andrei Tudose speaker motivational TEDx, trainer certificat si expert in a conecta oamenii cu bucuria vietii provocandu-i la dezvoltare personala prin metode experientiale inovatoare. A infiintat Asociatia Delivering Life si a condus peste 50 de evenimente prin care a adus dezvoltarea personala in strada, facand-o accesibila oricui.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s