Dragos Bucur: Cand am devenit tata, totul s-a schimbat

Dragos Bucur: Cand am devenit tata, totul s-a schimbat

Sigur, este impresionant palmaresul cinematografic al lui Dragos Bucur, dar pe noi, la Itsy Bitsy FM, ne emotioneaza extrem de mult de fiecare data cand actorul vorbeste despre familia sa si despre rolul de tata. Asa ca, in emisiunea Tati in dialog, ne-am concentrat pe aceste doua aspecte din viata sa. Daca ai ratat interviul, te invitam sa il asculti aici.

„Eu, dupa ce s-a nascut Sofia, aproape un an n-am facut nimic, nu am luat niciun proiect”, povesteste Dragos Bucur. Asta se intampla in urma cu 11 ani. Acum, el si cu Dana Nalbaru si-au marit familia si sunt fericitii parinti a 3 copii – Sofia, Kadri si Roxana.

Posibil sa te surprinda sa afli ca, inainte de a deveni tata, actorul din „Politist, adjectiv” recunoaste ca nu ii prea placeau copiii. Insa tot el ne spune ca, odata ce s-a nascut Sofia, totul s-a schimbat pentru el.

„Probabil pentru prima oara in viata, treci intr-adevar pe locul II. In momentul in care devii tata, nu mai conteaza ce vrei tu.”

Asculta podcastul de mai jos si afla despre relatia lui Dragos Bucur cu copiii sai, despre ce inseamna pentru el timp de calitate in familie si despre cel mai nou film al sau – Hawaii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s