Domnul Link vine in premiera in aventura animata ,,Haios si Blanos” din 12 aprilie pe marile ecrane

Categoric cel mai ,,Haios si blanos” personaj din aceasta aventura animata produsa de prestigiosul studio Laika, domnul Link este o specie pe cale de disparitie care isi cucereste iremediabil publicul prin umorul sau si informatiile cu caracter educativ puse la dispozitia publicului sau, cu care isi da intalnire din 12 aprilie in cinematografe.

Cu o scenografie epica, plina de culoare si atent stilizata, animatia ,,Haios si Blanos” si-a gasit inspiratia in era victoriana, tehnica la care au apelat realizatorii fiind cea slow motion.

De asemenea, revista National Geographic a reprezentat un element important care a influentat conturarea imaginii acestui proiect prin aducerea unei vibratii specifice, a elementului de aventura si introducerea unor noi culturi pe marile ecrane.

Povestea animatiei debuteaza cu prezentarea lui Sir Lionel, un aventurier curajos si cuceritor care se considera cel mai important cercetator al miturilor si monstrilor. Problema este ca nimeni altcineva nu este de acord.

Pentru a le demonstra tuturor ce abilitati are, planifica o expeditie enigmatica pentru a descoperi veriga lipsa din evolutia omului.

Cam caraghios, surprinzator de inteligent si foarte afectuos, pentru domnul Link, singura cale de salvare este Lionel. Asadar, cei doi impreuna cu indrazneata Adelina pornesc intr-o calatorie in jurul lumii pentru a gasi rudele indepartate ale lui Link din fabuloasa vale Shangri-La.

Distribuita de Vertical Entertainment, animatia „Haios si Blanos” are premiera pe marile ecrane din tara incepand cu 12 aprilie, in varianta dublata in limba romana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s