Descopera Bucurestiul copiilor alaturi de Explorator Junior!

Cu ocazia Zilelor Bucurestiului, Explorator Junior ii invita pe toti copiii intr-o calatorie prin Capitala, prin tururile pietonale interactive.

Explorator Junior anunta programul de toamnă al tururilor, aducand un tur nou in acest sezon – “Intrecerea gigantilor”, in Parcul Carol.

Alaturi de familie sau prieteni, poti transforma o plimbare prin Bucuresti intr-o expeditie plina de descoperiri. Poate fi o minivacanta, chiar daca nu pleci din oras sau o surpriza pentru cei dragi – va fi cu siguranta inceputul unei noi aventuri!

Explorator Junior iti propune trei trasee tematice in acest sens:

  1. Cetatea lui Bucur – Vino sa descoperi orasul de demult, intr-un tur despre inceputuri ce dezvaluie povestile orasului vechi intr-un mod interactiv si interesant. Pe langa ghidaj, participantii vor avea parte de multe surprize si provocari, jocuri pentru copii si multe activitati distractive! Cei mici vor afla cum a luat nastere Capitala, unde se incoronau regii, unde este de fapt buricul targului si multe altele.

Traseu: Hanul lui Manuc – Centrul Vechi – Lupoaica – Punctul zero al Bucurestiului. Punctul de intalnire – La intrarea in Hanul lui Manuc (intrarea din spate, vizavi de Biserica Curtea Veche)

Cand: Sambata, 27 septembrie, ora 11:00

  1. Gradina lui Bucur – Vino sa descoperi natura din oras! Turul se concentreaza pe diversitatea din natura si pe influenta oamenilor asupra mediului inconjurator. Activitatile de pe traseu sunt menite sa stimuleze curiozitatea si creativitatea in relatia om-natura in oras. Copiii vor descoperi unde sunt ascunse ruinele unei vechi manastiri, cat de verde este de fapt orasul si unde erau portile Capitalei.

Traseu: Parcul Izvor – Dambovita – Gradina Cismigiu. Punctul de intalnire – intrarea in Parcul Izvor (intrarea de la metrou)

Cand: 28 septembrie sau 4 octombrie (cand preferi), ora 11:00

  1. Intrecerea gigantilor – Un tur despre personaje reale si de basm, care au schimbat lumea. Turul are loc intr-un parc cu o insemnatate speciala – Parcul Carol. Descopera povesti, simboluri si intelege mai multe despre cum se schimba spatiul public si ce inseamna asta pentru locuitorii orasului. Vor fi dezvaluite povestea Gigantilor, notiuni de tehnica si cine era Carol.

Punctul de intalnire/pornire – Fantana cu Zodiac

Ora: 5 octombrie, ora 11:00

Pretul de participare este de 40 de lei pe tur de copil. Cei mici trebuie sa fie insotiti de un parinte sau de un adult – adultii participa gratuit. Se aplica reduceri de 5 lei/copil pentru fratiori si surioare sau pentru participarea la doua tururi dintr-o serie.

Pentru inscrieri, trimite un e-mail la adresa office@opendoorstravel.com sau suna la numarul 0744.314.110, pana vinerea de dinaintea weekendului respectiv, la ora 14.00 (adica, 26 septembrie si 3 octombrie).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s