DeMoga Music lanseaza DeMoga Kids, platforma muzicala dedicata copiilor

DeMoga Music lanseaza DeMoga Kids, platforma muzicala dedicata copiilor

DeMoga Music a lansat luni, 18 decembrie, sublabel-ul DeMoga Kids, o platforma muzicala dedicata in totalitate copiilor. Parintii si copiii vor descoperi pe canalul oficial de YouTube DeMoga Kids cantece originale, create de producatorii si compozitorii DeMoga Music, cantece cunoscute si readaptate, dar si cantece educationale.

„DeMoga Kids este un proiect pe care l-am gandit in primul rand ca tatic si apoi ca muzician si, impreuna cu echipa DeMoga Kids, Loredana Cavasdan si Adrian Klein, speram sa bucure toti copiii si parintii si sa fie un mijloc prin care cei mici sa se distreze si sa invete lucruri noi prin muzica.”, declara Marius Moga.

Compilatia DeMoga Kids, „Cantece de Craciun”, cuprinde 5 piese produse in studiourile DeMoga Music:

  • „Saniuta fuge”, „Mos Craciun, te-asteptam”, produse si compuse de Adrian Klein si Loredana Cavasdan
  • si 3 colinde cunoscute, „Domn, Domn, sa-naltam”, „Afara ninge linistit” si „Mos Craciun cu plete dalbe”, produse si orchestrate de Adrian Klein si Cristi Militaru.

Cele 5 cantece de Craciun sunt interpretate de Loredana Cavasdan, iar animatiile video sunt realizate de Malvina Isfan.

„Pentru mine, DeMoga Kids este o modalitate prin care pot fi in continuare un copil. Imi place sa ma joc, iar aici imbin joaca si muzica, pasiunea mea cea mai mare, pentru a crea ceva pe placul celor mici. Ma bucur ca fac parte din proiect si sper sa ajunga atat la copii, cat si la oamenii mari care inca si-au pastrat spiritul de copii.”, declara Loredana Cavasdan, artist si compozitor DeMoga Music si co-antrenorul lui Marius Moga in cadrul show-ului Vocea Romaniei Junior.

Ideea proiectului DeMoga Kids s-a nascut din dorinta de a oferi tuturor copiilor si parintilor un univers muzical in care procesul de invatare si cunoastere sa fie unul frumos si distractiv.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s