Decalogul parintelui

Dupa o negociere serioasa cu fetita ei, Andreea Marin a semnat un „contract” in familie cu reguli bune si pentru mama si pentru fata. Adesea avem senzatia ca stim ce este mai bine pentru copii, dar daca le acordam serios atentie aflam ca dorintele si nevoile lor sunt diferite de ce credem noi. Cel mai tare copiii doresc atentia noastra a parintilor. Orice copil am intreba el sigur vrea mai multe ore de joaca cu mama si tata in schimbul gramezilor de jucarii.

Pentru inspiratia ta ca parinte afla astazi din emisiunea „Pretuieste viata, care este lista de reguli din familia Andreei Marin.

„Impunerea nu este o solutie! Trebuie sa gasesc o cale sa-l fac pe copilul meu sa inteleaga alegerea mea pentru el si s-o imbratiseze in timp, chiar daca nu o primeste chiar de la inceput cu bratele deschise. Sa faca nu pentru ca vrea mama, ci sa inteleaga de ce asa e bine pentru el.” spune Andreea Marin.

Mai aflam cat timp de joaca mama – copil si-a asumat Andreea zilnic, cum termina seara impreuna cu Violeta ei, cum sustine ideile copilului si mai ales cata rabdare si intelegere si-a asumat in relatia cu cea mica.

cropped-logo-4.jpg

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s